Menu Sluiten

Volwassenen

Vanaf het jaar waarin men 24 jaar wordt behoort men tot de volwassen categorieën. Ook binnen de volwassenen is er nog een indeling op basis van leeftijd: de zogenaamde“age groupers”. Binnen ons team richten we ons zowel op de recreatieve atleet die vooral op een gezonde manier wil sporten, als op de competitief ingestelde atleet die op regelmatige basis aan wedstrijden wenst deel te nemen.

De groepstrainingen zijn erop gericht om op een vlotte en gezonde manier een kwarttriatlon uit te lopen. Binnen de trainingen wordt gedifferentieerd gewerkt zodat zowel de recreatieve als de competitieve atleet binnen ons team zijn/haar sportieve doelen kan halen. Alle trainingen worden begeleid door gemotiveerde en gediplomeerde trainers die zich op regelmatige basis bijscholen. De trainingsaanpak is wetenschappelijk onderbouwd en er wordt een vooraf uitgeschreven jaarplan gevolgd.

Topteam

Als geregistreerde Topsportclub binnen de Vlaamse triatlonfederatie hebben wij de mogelijkheid om getalenteerde atleten te begeleiden en te ondersteunen. De specifieke criteria waaraan moet worden voldaan om toe te kunnen treden tot dit Topteam zijn te vinden op de website.